Търсят водещи за сатирично и за токшоу, за спортно и лайфстайл предаване, репортери и водещи на новини за предстоящата Национална студентска телевизия

Шанс за тв кариера дава на възпитаници от всички университети у нас предстоящата да стартира Национална студентска телевизия. Идеята е на Алма Матер TV на Софийския университет. На 23 ноември от 10.00 часа АМТИИ ще бъде домакин на пловдивския кастинг за набиране на студенти, желаещи да станат телевизионни звезди. Желаещите могат да се пробват за водещи на сатирично и на токшоу, на женско, на лайфстайл и на спортно предаване. Търсят се също репортер, разследващ журналист, водещи на новини, на публицистично предаване, на социално и политическо токшоу, на икономическо или юридическо предаване.

Ректораът на СУ „Климент Охридски“  проф. Анастас Герджиков е разпратил писма до всички висши учебни заведения в страната. Проектът „Годината, в която станах известен“ е кампания, която иска да даде на студентите повод за страст в годините на висшето им образование и да започнат да случват себе си, без да го отлагат за след 5 години, се казва в писмото.

Кандидатите трябва да изпратят не по-късно от 10 ноември 2018 на адрес staniizvesten@gmail.com

-актуална снимка; снимка на първата страница на студентската си книжка; кратка биография с контакти; стегнат мотивационен текст към коя позиция се стреми кандидатът и защо мисли, че става за нея; видеоматериали от изяви пред камера, влогърски видеа и т.н. са бонус; в Subject/Тема на имейл-а задължително трябва да се впише името на ВУЗ, където кандидатът учи!

Одобрените по документи ще получат известие за явяване на 2 кръг на кастинг-среща на живо пред камера, която за студентите от Пловдив ще се проведе на 23 ноември в концертната зала на  АМТИИ.