Кариерата си като млад учител бившият началник на Регионалното управление на образованието започва от това училище

Бившият началник на Регионалното управление на образованието Иванка Киркова е назначена за зам.-директор на Професионалната гимназия по туризъм “Проф. д-р Асен Златаров” от началото на март. Кариерата си като млад учител тя започва именно в това училище.

„Г-жа Киркова е отличен професионалист, на когото може да се разчита за всичко. Познава част от колегите, с които някога е работила. Уверена съм, че ще бъдем добър екип“, коментира директорът на гимназията Катерина Додова.

В момента Иванка Киркова води дело за неправомерно уволнение като началник на РУО. Припомняме, че тя бе възстановена на ръководния пост на 28 април 2022 година, но на 29 април трудовите й правоотношения бяха отново прекратени. На 2 август 2022 г. Административен съд Пловдив излезе с решение за отмяна заповедта за уволнение на министъра на образованието и науката от 27 април. МОН обжалва пред Върховния административен съд. Предстои делото да се гледа през април.

2 КОМЕНТАРА

  1. Отново ще спечели. Тя е истинският Началник, а не пенсионираната баба. Без ценз.

  2. Това, че Киркова, ще спечели за трети път. Факт. Това,че ще си вземи парите отново. Факт. Това, че са пари ,за сметка на учителите. Факт. Това,че една БАБА иска да унищожи системата. Видим факт. Това, че Бабата иска да си назначи неин човек. Душкова. ФАКТ. А, учителите…питайте синдикатите…

Коментарите са затворени.