Тържествената церемония по дипломиране се състоя в хотел „Империал“ и завърши с градинско парти и шампанско

Със Златаровска награда бяха удостоени четирима зрелостници от Професионалната гимназия по  туризъм на церемонията по дипломирането, която се състоя в хотел „Империал“. Свидетелствата си за зрелост и за професионална квалификация абитуриентите получиха на изискано тържество, на което класните им ръководители отправиха специални послания и се върнаха в годините назад, да са припомнят знакови моменти от изминалите пет години.

С отличен успех 5.96 завършва Мария Костова от 12 б клас, която стана първият носител на Златаровска награда. Талантливото момиче постигна невероятен резултат на националната олимпиада по философия и бе обявена за лауреат. Златен медал в категория „Най-добър млад хотелиер на България“ донесе на Емилия Бозова от 12 а клас също Златаровска награда. Третият носител на приза за изявени ученици стана Андрей Романов, който се дипломира с 5.93. Заедно с това той е защитил авторитета на гимназията на множество състезания по български език и литература, както и на олимпиади по философия. Четвъртата удостоена с плакет е Василена Запрянова от 12 а клас. Тя пък е носител на призови места от състезанията за най-добър млад сервитьор.

„Вие сте бъдещите специалисти в сферата на туризма, ресторантьорството и хотелиерството. Натрупали сте достатъчно знания и умения, които да ви гарантират успешна реализация“, обърна се към зрелостниците директорът Марияна Маджирова. Тя отличи учениците, завоювали призови места на различни състезания и олимпиади и утвърдили имиджа на гимназията.

След официалната част празникът продължи с градинско парти и шампанско.

5 КОМЕНТАРА

  1. Би било добре, да публикувате акуратни статии, без да изпускате имената на наградени хора! Ако нямате желание да споменавате тези хора, поне не качвайте снимки, на които те присъстват! Също така, когато се публикува статия е добре, човекът който я е написал, да бъде опоменат за да може критиките да бъдат насочени към него!

  2. Тя е Емилия.
    Моят бал е 5,93.
    Василена участваше на състезания за най-добър млад сервитьор, като едното май беше национално и завоюва призово място, а пък другото беше на последната Панорама в един от палатите на Панаира.

Коментарите са затворени.