Кандидат-студентите, които искат да участват в приемната кампания на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ трябва да подадат документи в срок до 28 юни.

За кандидати, които ще полагат изпити, записването е до 20 юни, включително събота и неделя, от 8:30 до 16:30 часа в Спортната зала на ПУ на бул. „България“ № 236. За специалности „Автомобилна техника“, „Автомобилни електронни системи“, „Електроснабдяване и електрообзавеждане“, „Информационно и компютърно инженерство с мениджмънт“, „Хардуерни и софтуерни системи“ и „Компютърно индустриално инженерство и дизайн“ от Физико-технологичния факултет кандидатстудентски документи ще се приемат и в сградата на факултета в Смолян в делнични дни до 20 юни. Кандидатстващите само с оценки от държавни зрелостни изпити могат да подадат документи до 28 юни.

Тази година кандидатстудентските изпити ще се проведат, както следва: български език на 23 юни; история на България, английски език и химия на 24 юни; математика, изобразително изкуство и устен изпит по теология – 25 юни; информатика, немски, испански и френски език – 26 юни; тест със събеседване по физика, география на България, биология и музика на 27 юни.

Началният час на всички изпити е 9, а информация за сгради, зали и имена на заявилите участие ще се публикува в сайта на университета и на информационни табла пред Ректората и пред Новата сграда на университета в деня, предхождащ съответния изпит.

Изпитът за проверка на говорните и комуникативните способности ще се провежда:

– от 11 до 28 юни от 8:30 до 16:30 ч. – при подаване на документи в Спортната зала на Пловдивския университет

– от 1 до 4 юли – при подаване на документи в Университетския информационен център, Ректорат, от 8:30 до 16:30 ч.;

– онлайн от 11 до 28 юни 2024 г. и от 1 до 4 юли 2024 г. от 8:30 до 16:30 ч. на следния линк: https://meet.google.com/kao-xeyr-chv.

Изпитът за специалността „Актьорство за драматичен театър“ ще се проведе в три кръга през септември – съответно на 11, 12 и 13-ти

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.