Авторите с най-оригинални послания ще получат подаръци

Традиционният детски конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ стартира от утре, съобщават от „Български пощи“. Крайният срок за изпращане на писмата е 16 декември 2022 година.

Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, за получател да бъде посочено само „За Дядо Коледа“, както и да бъде заплатена пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а децата с най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него. Няма ограничения за това как да изглеждат – могат да са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади – това е лично решение на децата.

Адресът на подателя трябва да се посочи единствено на плика. Той ще е необходим на националния пощенски доставчик, който организира  конкурса, за осъществяване на обратна връзка с участниците.

С цел защита на личните данни в съдържанието на самото писмо следва да не се посочва адрес на подателя, а само двете имена на детето.

Отличените писма, без пликовете с адреса на подателите, след приключване на конкурса ще бъдат предадени за съхранение на Държавна агенция „Архиви“. Участващите в конкурса писма, придружени с рисунки, стихове, апликации и други, стават притежание на организатора на конкурса, който може да ги използва по избран от него подходящ начин, уточняват от дружеството.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.