Управителят на норвежката фирма „Супрас Лимитед“ Ларс Сьофтестад се превъплъти в Дядо Коледа и раздаде подаръци на децата от трета група в ДГ „Еделвайс“.

Компанията е партньор на Община Пловдив при изпълнението на проект за въвеждане на мерки за енергийна ефективност и изграждане на фотоволтаични електроцентрали в 3 детски градини  – ДГ „Еделвайс“ и ДГ „Десислава“ в район „Тракия“, както и ДГ „Светлина“ в район „Южен“.

При едно от служебните си пътувания до Пловдив през август Ларс Сьофтестад посещава занималнята на трета група в ДГ „Еделвайс“. Заради приликата му с Белобрадия старец децата  го посрещнали с възторжени възгласи. Така му хрумнала идеята да се превъплъти в ролята на Дядо Коледа за Рождество. В навечерието на празника Ларс Сьофтестад, преоблечен като Добрия дядо, подари лакомства на малчуганите, а те го зарадваха с празнична програма.

Проектът за енергийна ефективност се изпълнява по норвежката програма „Възобновяема енергия, енергийна ефективност, енергийна сигурност“ към Министерство на енергетиката.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.