С празничен спектакъл ДГ „Малкият принц“ отбеляза 35 години от създаването си днес. Кметът на район „Централен“ Георги Стаменов връчи на рождениците плакет и поздравителен адрес с пожелание за още по-големи успехи.

„ДГ „Малкият принц“ е иновативна и място, в което с много любов се грижим за всички наши 240 деца. Колеги, това е заслужено признание за всички Вас, защото неуморният труд е на целия колектив. Аз съм лицето, а вие сте сърцето и душата на детската градина“, заяви Анелия Божанова и благодари на районната администрация за подкрепата през годините. Тя увери, че екипът на детското заведение ще продължи да работи, за да поддържат все така високо нивото на обучение и възпитание.

Принцове и феи, танцьори, облечени в носии и приказни сценични костюми, превзеха двора на детското заведение, за да демонстрират таланта си и наученото през годината, въпреки пандемичната обстановка. Децата истински се забавляваха на красиво украсената сцена, след което, както подобава на рожден ден, се почерпиха с вкусотии за празника.