Районният кмет Ральо Ралев събра ръководителите на всички 23 детски и учебни заведения

С грамоти и плакети по повод Деня на славянската писменост връчи на директори на детски и учебни заведения кметът на район „Северен“ Ральо Ралев. В навечерието на Деня на славянската писменост той събра ръководители на 23 училища и детски градини, за да им благодари, че вече седма година работят в пълен синхрон. Той заяви, че без колебание отличава всички, които с дейността си утвърждават високите стандарти в образованието.

Почетни грамоти и плакети получиха дългогодишните директори на СУ „Никола Вапцаров“ – Елена Александрова, на ОУ „Панайон Волов“ – Цонка Жиговечка и на СУ „Пейо Яворов“ – Сашка Кръстева.

Отличия имаше и за институциите юбиляри. С почетни грамоти и плакети по повод 60-годишните си юбилеи бяха наградени  Вихра Ерамян – директор на ЕГ „Иван Вазов”, както и директорът на ЕГ „Пловдив“ Николай Радев. Във връзка с годишнини призове имаше за директора на НУ „Христо Ботев“ –  Иван Пенев, чието училище закръгля един век, за директорите на ДГ „Славей“ – Любка Биволарска и на ДГ „Захарно петле” – Цветанка Лазарова.

Всички директори на детски и учебни цаведения от района получиха персонални грамоти и луксозно издание на „Съкровищата на траките”.

Те, от своя страна, изненадаха с грамота за благодарност районния кмет за подкрепата и дългогодишното ползотворно сътрудничество.