Със специални грамоти бяха отличени номинираните за награди по повод 24 май учители от район „Централен“. Те бяха наградени от кмета Георги Стаменов на традиционното тържество за края на учебната година, което се състоя в районното кметство.

„Във вашите ръце е бъдещето на децата ни и ви благодаря, че с такава любов ги възпитавате и им давате знания“. С тези думи Стаменов се обърна към педагозите и припомни, че тази година трима директори от „Централен“ получиха почетни значки на Пловдив: Антоанета Златанска, Анета Найденчовска и Валентина Стоенчева. Петима са младите учители от района, които получиха от община Пловдив парична награда, а от районното кметство отличиха всички десет номинирани. За един от номинираните – 28-годишния преподавател по физическо възпитание и спорт в ОУ „Душо Хаджидеков“ Васил Димитров, директорът Грозденка Николова сподели: „Той обединява децата така, както само чрез спорта е възможно“.

От детските градини и общинските и държавните училища от район „Централен“ тази година  бяха номинирани общо 25 педагози, 10 от които в категория „млади учители“. В категорията за директори участваха петима.

На тържеството за съвместната и ползотворна работа през годината получиха грамоти още и читалищата „Димитър Благоев“, „Алеко Константинов“, „П. Р. Славейков“, „Иван Вазов“ и „Христо Г.Данов“.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.