IMG_20170613_104639

Кметът на район „Северен” Ральо Ралев отличи днес водещи педагози и млади учители за прилагане на иновативни методи в образователния процес. По повод края на учебната година в заседателната зала на кметството бяха посрещнати Лиляна Янакиева от ОУ „Р. Княгиня”, Иванка Гогова от ОУ „Й. Йовков” и Антоанета Златанска от ДГ „Захарно петле”. И трите бяха удостоени с Почетна значка на Пловдив за 24 май. Заедно с тях бяха и двама млади учители – Ивайло Димов от ОУ „Й. Йовков” и Мария Пенева от ДГ „Захарно петле”, на които общината връчи грамоти и парични награди за празника на славянската писменост.

Райкметът връчи грамоти на гостуващите преподаватели. Той изрази личната си признателност и към присъстващите на тържеството директори – Цветанка Лазарова –  ДГ „Захарно петле”, Мария Гайдарова – „Р. Княгиня” и Таня Николова – ОУ „Й. Йовков”.

ОУ „Й. Йовков“ става обединено от есента, което ще даде възможност на екипа му да разгърне обучението до 10. клас в съответствие с изискванията на новия Закон за училищното и предучилищното образование.