Първомайски зрелостници си направиха фотосесия в покрайнините на града и на входа на СУ „Проф. Асен Златаров“ за изненада на класната Светлана Найдева

Независимо, че се върнаха в реалните класни стаи преди малко повече от две седмици, зрелостници решиха да изненадат класната си с покана за бала. Макар на този етап съвсем да не е ясно кога ще паднат мерките и дали абитуриентските купони ще бъдат разрешени преди края на юни, както миналата година, 12-класници от първомайското СУ „Проф. Асен Златаров“ решиха да повдигнат градуса на настроението и се организираха за фотосесия. Освен да си направят снимки за албума, те вдигнаха плакат с въпрос към преподавателя по английски език Светлана Найдева: „Уважаема госпожо, ще дойдете ли с нас на бала?“. 12-класниците избраха покрайнините на града, където да направят част от снимките, а за останалите се подредиха пред входа на училището.

Тъй като паралелката с чуждоезиково обучение е единствена за випуска, учениците продължават и тази седмица обучението си присъствено.

Найдева е сред любимците на учениците, която прилага иновативни подходи в овладяването на чуждия език. В нейните часове телефоните и таблетите не са забранени, защото учениците получават конкретни задачи от различни сфери на науката, за да трупат лексика и разширяват познанията си. Точно преди две години тя даде старт на предизвикателството да се пробягат 101 километра.