След като на конкурса преди две години не успя да се пребори за мястото, сега Тинка Балабанова спечели състезанието за ОУ „Стоян Михайловски“. Мариана Златанска оглавява СУ „Димитър Матевски“, Михаил Казанджиев – ПГ по кожени изделия и текстил

Двама временно изпълняващи длъжността директори стават титуляри, след като спечелиха конкурсите за ръководния пост. Преди две години Тинка Балабанова не успя да се пребори за шефското място на ОУ „Стоян Михайловски“, но въпреки това остана начело на училището. През 2015 година тя смени учителската работа в Спортното училище с тази на директор, а през декември 2018 година се яви на конкурс за мястото, но не го спечели. Сега обаче има близък до максималния резултат на теста и след събеседване с комисията, какъвто е вторият етап от състезанието, е класирана на първо място. В момента в училището кипи усилен ремонт – сградата се санира, изгражда се и спортна площадка.

Припомняме, че в момента се провеждат конкурси за 31 училища от Пловдив и областта.

Преди година бившият начален учител от НУ „П.Р.Славейков“ – Мариана Златанска, оглави СУ „Димитър Матевски“. Сега тя се яви на състезанието с амбицията да заеме постоянно мястото. Според решението на комисията Златанска и занапред ще оглавява тракийското училище.

Михаил Казанджиев е старият нов директор на Професионалната гимназия по кожени изделия и текстил. Той се състезава за директорския стол на няколко училища на предишните конкурси през декември 2018 година, но не успя да се класира. След като бившият директор на ПГКИТ Златка Алдженаби оглави ОУ “Кочо Честеменски”, той бе назначен на нейно място за временно изпълняващ. Сега затвърждава позицията си.

1 КОМЕНТАР

  1. С политически и партиен гръб всичко става!!! СУ “Димитър Матевски” не заслужава този неуравновесен директор с психически отклонения! Цялата тази пародия с конкурса беше излишна:)))))

Коментарите са затворени.