Организаторите на конкурса за рисунка от СУ „Цар Симеон Велики“ канят за участие децата от подготвителните групи, наградата за победителя е таблет

Конкурс за рисунка „Веселите букви“ за децата от подготвителните групи обявява СУ „Цар Симеон Велики“. Участие в творческата надпревара могат да вземат малчугани от 5 до 7 години. Целта е да бъдат насърчени децата от предучилищна възраст за творческа и индивидуална изява и да се стимулира техният интерес към изобразителното изкуство.

Всеки участник има право да се представи само с една рисунка. Няма ограничения за формата и използваните материали, но на гърба на всяка творба трябва да бъдат изписани имената му, възрастта, детската градина, в която се обучава, адресът и телефона за контакт с родителя.

Рисунките могат да се изпращат:

по пощата – на адрес: град Пловдив, ул. „Лука Касъров“ №13

на място – в СУ „Цар Симеон Велики“

Крайният срок е 20 март. Оценяването на творбите ще се извърши от комисия, в състава на която участват учители, представител на Училищното настоятелство и на Ученическия съвет. Всеки участник в конкурса ще получи грамота.

Победителите ще станат ясни в Деня на отворените врати на училището на 27 март. Класираният на първо място ще получи таблет, а за второ и трето място са предвидени магнитна образователна игра и настолна игра.