Родители от ДГ „Мирослава” дефилираха като Крал и Кралица, призоваха децата да бъдат добри и да се обичат

С дефиле на приказните герои отбелязаха днешния 14 февруари малчуганите от детска градина „Мирослава”. Бонбонени феи, Спайдърмен и Батман, Пипи Дългото чорапче, Хари Потър, Елза и Мики Маус се включиха в карнавала на приятелството, на който главни роли имаха и родителите.

В украсения с червени балони във формата на сърца салон, малките възпитаници от всички групи дефилираха с много настроение дефилираха в карнавални костюми, за да покажат костюмите си и отправят послания за приятелство към всички деца по света.

Началото на празника дадоха Кралят и Кралицата, в чиито роли влезе семейство на на дете от първа група, а в свитата им се включиха още ентусиазирани родители, които изпълниха танц и отправиха послание към децата да са приятели, да се подкрепят, да приемат различните, да бъдат добри и да се обичат.

С много смях и настроение децата представиха героите, в чиито костюми се бяха преобразили, и споделиха какво е за тях приятелството. Това е богатство, което трябва да ценим и съхраним, макар и различни, можем да бъдем щастливи заедно, отправиха послание бъдещите първокласници.