За участие в базара могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове, творци

Традиционен коледен базар “От деца за деца”, ще проведе за поредна година Младежки център Пловдив. На 11 и 12 декември деца, младежи и доброволци ще предложат своите ръчно изработени коледни подаръци, като средствата от продажбата им ще бъдат дарени за различни благотворителни каузи, които се определят от самите участници.

За участие в базара могат да се запишат училища, образователни институции, младежки и доброволчески организации, клубове, творци. Нужна е предварителна регистрация тук: https://forms.gle/HS5FRtmUvULxqkfC9<https://forms.gle/HS5FRtmUvULxqkfC9?fbclid=IwAR1C5wWGajzV8LzydUY0R2fOHyNy6A_Ku2QLiWI9SwmElQfY6-_o2CU88hM>

Добре дошъл е всеки, който желае да закупи ръчно направени картички, играчки и други коледни подаръци и по този начин да подкрепи благотворителна кауза, казват от екипа на центъра.

Базарът ще се проведе на Гребна база- алеята на гърба на Младежкия център Пловдив“ (зад трибуните) на 11 и 12 декември от 10:00 до 17:00 часа, а организаторите обещават коледно настроение, музика и забавления.