Авторската песен и новият клип на 16-годишната Кристин Ивановски събра над четвърт милион гледания за броени дни

christin-ivanovski

Авторската песен на бившата ученичка от Музикалното училище в Пловдив Кристин Ивановски – “I Want You”, и клипът на песента събраха над четвърт милион гледания в YouTube само за няколко дни след публикуването.

Смайващият резултат на вокала чудо е повече от показателен, а Christin Ivanovski вече е титулувана като новата холивудска звезда. Тя създаld собствен музикален стил, наречен от нея DEC – DISCO ELECTRO CLASSIC. Класическата музика в микс с електро превръща произведението в невероятно за слушателя, споделя звездната вокалистка, която едновременно е текстописец и композитор на своите хитове.

16-годишната българка зае втората позиция на World Championships of Performing Arts in Long Beach California през юли тази година, на който участваха изпълнители от над 76 държави, и се оказа откритие на световния шампионат. Той се провежда ежегодно, като рейтингът му е изключително висок, а в журито са известни продуценти.

Блясъкът на Кристин проличава на шампионата, където изпълнителката на “I Want You” участва от квотата на България. Тя е родена в САЩ, но за определен период учи в Националното училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ в Пловдив. Сега продължава образованието си в музикално училище в Съединените щати.

Сребърният медал на Кристин от шампионата бързо привлича вниманието на мениджърите и изпълнителката е покана за участия в продукции от филмовата  индустрията. Вече има записани две песни за филми, има предложение за участие в кинопродукции,  голям е интересът към нея и от модните продуценти.