В Детски отдел също ще бъде безплатно записването и преиздаването на картите. Утре връчват наградата за училищен библиотекар на годината

В Дена на народните будители – 1-ви ноември, Народна библиотека „Иван Вазов“ ще издава безплатно читателски карти. Това важи както за новите читатели, така и за досегашните потребители на библиотеката, чиито документи са с изтекъл срок. Ако досегашните читатели имат глоби за закъснение, те няма да отпаднат при подновяването на картата, уточняват от ръководството на библиотеката. За издаване на картите е необходимо да бъде представена лична карта и снимка паспортен формат.

В Детски отдел също ще бъде безплатно записването и преиздаването на картите на 1-ви ноември, като деца под 14 години се записват с родител и неговата лична карта.

Читателските карти с най-дълъг срок са едногодишни.

По повод Деня на будителите НБ „Иван Вазов“ ще връчи наградата „Училищен библиотекар на годината“. Церемонията по награждаване за постигнати добри резултати в библиотечната дейност, креативност и иновативност в организацията и провеждането на инициативи с ученици ще се проведе утре. Комисия от тримата методисти от НБ „Иван Вазов“ е разгледала номинациите и ще обяви кой е носителят на приза. Целта е да се стимулират библиотечните специалисти за още по-разнообразна дейност с учениците и да получат признание за професионалните си успехи.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.