Гимназията прави грим и прически под открито небе, представя  дизайнерска колекция на римски стадион „Екселсиор” в подкрепа на деца в неравностойно положение

DSCF8299

Грим, прически и тоалети ще демонстрират под открито небе младите фризьори и моделиери на Професионална гимназия „Ана Май”. Флашмоб по повод изпращането на випуск 2017 организира училището на 15 май от 13 до 14 часа на стълбите на „Каменица”. Учениците ще правят показно на официални прически и грим, а заедно с това ще дефилират с изработените през годината модели в часовете по практика.

Дизайнерска колекция с най-доброто от последните години „Ана Май” ще покаже на сцената на римски стадион „Екселсиор” на 18 май от 20 часа. Спектакълът „Нощ на модата и изкуството” се реализира с финансовата подкрепата на общината по програма „Пловдив за младите” и е в подкрепа на децата в неравностойно положение. По време на модното ревю ще се проведе благотворителна кампания , като част от тоалетите ще бъдат дарени на домовете за деца, лишени от родителска грижа.Стоян Радичев, модна къща „Дидро”,бутик за диамантени бижута”THE WORLD OF DIAONDS”,Берана мода, модна къща „Бандерол” и Losan  ще бъдат представени на сцената на римски стадион. Гримът и прическите на професионалните манекени от агенция „Визаж” ще бъдат дело на учениците от  ”Ана Май”.