Серията семинари са безплатни и ще се проведат в Дома на културата

maxresdefault

Какви са последните нововъведения в операционната система Windows 10 и как може лесно да се организира виртуална класна стая с Office 365. С това обучение Microsoft дава старт на поредицата семинари за учители в Пловдив, които ще се проведат в централното фоайе на Дома на културата.

Участниците ще чуят и за дигиталната платформа – Microsoft EducatorsCommunity. Всеки желаещ да участва може да избере най-удобната дата и час за него.  Регистрацията ще се извършва от електронен адрес: aka.ms/edu_plovdiv. Обучението е подходящо за всички преподаватели и представители на училищна администрация.

Обучението „Windows 10 и Office 365 в класната стая“ ще се проведе на 22, 23 и 24 октомври  от 9:00 до 12:30 и от 14:00 до 17:30 часа.

Втората серия от събития са посветени на компютърно моделиране и преподаване на STEAM. По молба на преподаватели от начален етап екипът на Microsoft ще покаже на най-новото предложение за по-малките – Minecraft: Education Edition. С помощта на платформата часовете по компютърно моделиране стават изключително забавни и лесни. До края на годината с всяко закупено Windows устройство училището получава един безплатен лиценз за Minecraft: Education Edition. И за това обучение, което ще се проведе на 25 и 26 октомври от 9:00 до 17:30 , регистрацията ще става през електронната форма на адрес aka.ms/edu_plovdiv.