Предложения за конкурса на НПСС излъчиха Аграрният, Пловдивският и Университетът по хранителни технологии

 

7 пловдивски младежи са номинирани за участие в конкурса „Студент на годината“, който по традиция се провежда по повод 8 декември. Получените кандидатури от цялата страна са общо 100, обяви председателят на Националното представителство на студентските съвети Яна Вангелова.

Три са предложенията от Аграрния университет в категория „Аграрни науки и ветеринарна медицина“. Една е номинацията на Университета по хранителни технологии в раздел „Технически науки“. Пловдивският университет излиза с предложения в две направления – Хуманитарни науки и Педагогика.

Кандидатите доказват своите постижения с документи за постигнати резултати в научната, културната, спортната и други дейности на национално или международно ниво. Водещи експерти ще определят имената на десетимата победители във всички области на висшето образование, както и у кого да отидат отличията за най-добър чуждестранен студент и за студент с българско гражданство, обучаващ се извън границите на страната. Измежду десетте най-добри журито ще излъчи  Студент на годината 2019. Ще бъде присъдена и награда за принос в развитието на националните студентски политики, изграждащи имиджа на НПСС.

Призьорите  ще бъдат отличени на тържествена церемония на 16 декември.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.