IMG_7789 193-сантиметров исполин спечели титлата „Мистър УХТ” на конкурса за красота, организиран от студентския съвет на висшето училище. Озан Муталибов е първокурсник в „Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти”. Видял обявата и решил да се пробва, като разчитал на сценичния си опит от училищния театрален състав. Новият Мистър спортува и активно. Започнал с тенис на маса, минал през волейбол и футбол. Като футболист играе на разпознаваемата  за ръста и фигурата му позиция на типичния централен нападател.

Второкурсничката по технология на месото и млякото Мария Нейкова пък бе коронясана за Мис. Победителката бе истински изненадана от първото място и призна, че не е подозирала дори, че ще спечели.

Сценичната треска така повлияла на кандидати за титлата, че часове преди дефилето някои предпочели да останат като наблюдатели.

Тричленно жури с представител на домакините от известна пловдивска дискотека, където се състоя конкурсът, и двама от младите асистенти в Университета по хранителни технологии оценяваше, кандидатите за Мис и Мистър.