Хулия Стоянова прави преговор по математика с иновативния 3 д клас.

„За (не)утъпканите кариерни пътеки или за образованието и работата с кауза” е темата на дискусията, която фондацията организира под тепетата

Хулия Стоянова прави преговор по математика с иновативния 3 клас на ОУ “Пенчо Славейков”.

16 учители от програмата на фондация “Заедно в час” преподават в Пловдивска област
през настоящата учебна година. Мотивиращите учители са разпределени в 10 училища в Пловдив, Белозем, Граф Игнатиево, Първомай, Ведраре, Христо Даново, Дълго поле и Караджово. Шестима от тях продължават да работят втора година в програмата на организацията, а десет са нови. Пловдивските школа, които традиционно отварят врати за педагозите на „Заедно в час” са ОУ “Гео Милев”, ОУ “Пенчо Славейков”, ОбУ “Йордан Йовков” и СУ “Любен Каравелов”. Девет от учителите продължават да преподават и след края на програмата, сключвайки трудови договори с училищата.

„За (не)утъпканите кариерни пътеки или за образованието и работата с кауза” е темата на дискусията, която фондацията организира под тепетата на 8. ноември от 18. 30 часа в клуб „Отсреща”. По време на събитието, адресирано основно към потенциални кандидати, ще бъде представена програмата на “Заедно в час” като възможност за професионално и лидерско развитие. До 20 ноември  се набират желаещи за деветия випуск, които през 2019 г. ще преминат интензивно обучение, а от 15 септември ще започнат да преподават на ученици в 11 региона на България.

Мисията на организацията е да открива, обучава и развива способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които допринасят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. В рамките на програма за професионално и лидерско развитие те се обучават да работят като учители, придобиват педагогическа квалификация (ако нямат такава) и имат достъп до разнообразни надграждащи обучения – както за работа в класната стая, така и за бъдещото им професионално развитие.