120 ученици от 10 отбора се включиха във футболен турнир в зала „Атрим Арена“  за купата на кмета на район „Източен“. В надпреварата под мотото „Да победим агресията със спорт“ участваха състезатели от две възрастови групи – от 5 до 7 клас и от 8 до 12 клас.

Състезанието започна с груповата фаза на юноши старша, в която първо място спечели отборът на ПГ по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“. Втори се класираха младежите от ПГ по транспорт и строителни технологии „Гоце Делчев“, а третото място бе за ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“. Специалната награда отиде при вратаря Огняна Бургуджиева от гимназията по туризъм.

След изключително интересен финал и дузпи шампиони във втората възрастова група станаха играчите от ОУ „Васил Левски“. На второ място се класира вторият отбор на ОУ „Васил Левски“, а СУ „Найден Геров“ се подредиха трети. Наградата за голмайстор бе връчена на Михаил Шкодров от ОУ „Васил Левски“.

Победителите бяха наградени от заместник-кмета по „Спорт и младежки дейности“ в Община Пловдив Николай Бухалов и от кмета на район „Източен“ Емил Русинов.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.