Ивана Муцкова шлайфа вокалната си техника в „Арт войс център“ и е член на клуба на фондация „Димитър Бербатов“

11-класничка от НУМТИ „Добрин Петков“ смая снощи журито на музикалното риалити „Гласът на България“. Талантливата Ивана Муцкова изпълни португалската песен победител на Евровизия 2017 „Amar Pelos Dois на Salvador Sobral“. Впечатлени от чувственото изпълнение, и четиримата треньори я поискаха в отбора си, но тя избра да продължи напред с Графа .

Ивана учи в специалност „Поп и джаз пеене“, но от две години насам шлайфа вокалната си техника в „Арт войс център“ при доказания педагог Румяна Иванова. Миналата година Ивана Муцкова спечели две награди „Гран При“ на международни конкурси в Слънчев бряг и Бургас, както и големия приз в категория „Вокал“ на фестивала на изкуствата „Ние – XXI век“. Талантливото момиче има и множество първи места от конкурси в страната и спечели годишна стипендия от МОН по наредбата за подкрепа на талантливи деца. Тя е и член на клуба на фондация „Димитър Бербатов“.

Ивана е родена и е живяла в Швейцария. Баща й е македонец, а майка й – арменка.Иска да развива музикалния си талант в България.