Номинираните пловдивски учители за конкурса "Учител на годината" на Синдиката на българските учители, които ще вечерят и с президента.
Номинираните пловдивски учители за конкурса "Учител на годината" на Синдиката на българските учители, които ще вечерят и с президента.
Номинираните пловдивски учители за конкурса “Учител на годината” на Синдиката на българските учители, които ще вечерят и с президента.

Десет пловдивски учители ще имат шанса да отбележат Деня на славянската писменост и култура в президентството. Избраниците са получили специални покани за приема при Росен Плевнелиев. Всички те са били номинирани за наградата “Учител на годината”, която Синдикатът на учителите връчи в края на миналата седмица в присъствието на премиера Бойко Борисов. Две от наградите – за хуманитаристика и начално образование, дойдоха в Пловдив, след като бяха присъдени на Донка Радева от Професионалната гимназия по хранителни технологии и на Славка Джурджева от ОУ “Р.Княгиня”.

На вечерята с държавния глава ще присъстват още Невена Ичевска от Математическата гимназия, Роза Балтова от СОУ “Л. Каравелов”, Диана Атанасова от Хуманитарната гимназия, Мариана Алексиева от ОДК, Ели Грозева и Светлана Рангелова от ЦДГ “Деница”, Диана Стефанова от ОУ “Н.Вапцаров” в Асеновград и Николина Атанасова от Първомай.

2 КОМЕНТАРА

  1. Дано да са го напсували на майка няколко пъти по време на срещата! 🙂

Коментарите са затворени.