ToyoUniv

Пълни стипендии за български кандидат-студенти ще оферира на 8 и 9 август в Пловдив Университетът Тойо, Токио. За презентациите на един от най-престижните университети в Япония с над 30 000 студенти е избрана Академията за обучение на IT кадри CodiCamp в Капана. Предвидена е и среща с професори и студенти от университета, които ще разясняват 4-годишната бакалавърска програма. Тя се отнася за 3 от новите, преподавани на английски, специалности: Global Innovation Studies, Regional Development Studies и Information Networking for Innovation and Design.

На 8 август ще бъде презентиран университетът, специалност Information Networking for Innovation and Design, както и стипендията за нея, а на следващия ден – за другите две и условията за кандидатстване. Изискванията са висок успех на TOEFL или IELTS, както и отличен успех от гимназията.

Целта е да присъстват мотивирани, амбициозни хора, които наистина се интересуват и биха обмислили кандидатстване. На презентацията ще присъства и пловдивчанинът Иван Ботев, който е преподавател по английски във факултета по регионално и международно развитие на университета.