От утре ОУ „Христо Смирненски“в  Раковски преминава на обучение в електронна среда

Шестима нови учители са диагностицирани с коронавирусна инфекция през последното денонощие, показват данните на областната администрация.

В СУ „ Симон Боливар“ има заболял учител, но последното му посещение в училище е било на 6 ноември, затова не се налага карантина.

На 6 ноември е бил за последно на работа и учителят на трета подготвителна група в ДГ „Незабравка“, който е с положителна проба. Не се налага карантина.

В СУ „Христо Проданов“ – Карлово има двама заболели начални учители на 3 и 4 клас. Последото им посещение на работното място е било на 11 ноември, затова контактните паралелки се поставят под карантина.

Три са и новите случаи в ОУ „Христо Смирненски“в  Раковски. Това са двама учители в прогимназиален етап на обучение и един начален. От 16 ноември училището преминава на обучение в електронна среда.

В ДГ „Детелина“ в Раковски е заболяла медицинската сестра на яслената група. Последното й посещение в детското заведение е било на 11 ноември, контактните деца и персонал са поставени под карантина.

Сред заболелите е и дете от детската градина в село Граф Игнатиево. То е било за последно в градината на 6 ноември, затова не се налага карантина.

Извършват се епидемиологични проучвания и се вземат съответните противоепидемични мерки според конкретния случай.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.