Балони, рисунки по повод празника на поезията и музиката и постери като жест към възрастните хора изпълниха фоайетата на СУ „Цар Симеон Велики“

Емотикони, балони, картички и стикери с послание „Направи добро – помогни на някого да се усмихне“ подаряваха тази сутрин четвъртокласници от СУ „Цар Симеон Велики“. Децата посрещнаха съучениците си и учителите на централния вход на училището и зарадваха всеки един с изработени от тях творения. Повод за инициативата е Световният ден на усмивката. Основател на деня, посветен на доброто настроение и добрите дела, и емотикона е американският график Харви Бол. Той създава усмихнатото лице като част от рекламна кампания през 1963 г. Празникът на усмивката се отбелязва за първи път в американския град Уорчестър на 1 октомври 1999 г.

Рисунки по повод празника на поезията и музиката, който също се отбеляза в първия ден на октомври, изпъстриха училищното фоайе. Днес общественото внимание се фокусира и върху възрастните хора – на тях бяха посветени постери, изработени от учениците от прогимназиален етап.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.