Нека броят на снежинките да е равен на броя на добрите ученици, написаха третокласници върху елхата на желанията. Правят конкурс за най-добре украсена врата на Дядо Коледа

dscf0117

При нас Коледа продължава цял месец, разказаха днес учениците от СУ „Кирил и Методий”, докато украсяваха елхата на желанията. След като миналата седмица те запалиха светлините на коледното дърво във фоайето на първия етаж, сега на най-горния подредиха специална елха, върху която не греят гирлянди, а картички с послания. Освен че децата от начален курс са описали мечтаните подаръци с надежда да ги узнае Дядо Коледа, всеки клас е отправил послание до съучениците и учителите.

„Нека броят на снежинките да е равен на броя на добрите ученици”, пожелават децата от 3 б клас. „Да бъдем по-добри и да се обичаме повече”, искат от 8 б клас. Абитуриентите от 12 а пожелават на всички зрелостници успешно дипломиране и представяне на матурите, както и незабравим бал.

dscf0118

„Смисълът на Рождество е в доброто и благодарността и се надявам през целия месец декември децата в училище да се почувстват сигурни, на добро място и да получат малко топлина”, каза директорът Таня Николова.

От следващата седмица стартира конкурс за най-добре украсена врата на Дядо Коледа. Всеки клас трябва да преобрази по най-интересен и забавен начин вратата на класната си стая. Победителите ще се подсладят с торта на всеобщия празник на 23 декември. На този ден училището ще се превърне в Коледна къща, в която ще има много песни, танци, конкурси и изненади.
dscf0116