YAMATO дават шанс на хлапета да се докоснат до магическите инструменти утре на площада пред общината

yamato_detsa_sofia

Безплатен уъркшоп за деца ще направят утре от 17 часа на площада пред общината феноменалните японски барабанисти  YAMATO. Те ще се срещнат с деца от школата по Вин Чун ‘Евто, но откритата музикална работилница е отворена за всички желаещи малчугани. Музикантите ще дадат възможност на тях и на техните родители да се докоснат до магическите барабани и да научат първите стъпки от тайната.

Голямото шоу на 26 октомври в зала „Колодрум“ е част от музикалния форум ‘SOUNDS OF THE AGES 2016’, който тази година се разширява и извън Античния театър.

Легендарният 500-килограмов ТАЙКО барабан е в центъра на спектакъла, който представя историята за ритъма на сърцето.

YAMATO идват с нов и много силен състав. След турнето по случай 20-годишнината си, групата се преобразява, като си прелива нова кръв. В нея влизат млади членове на възраст от 19 до 25 години, енергични и вдъхновени да представят новата програма „Bakuon – Легенда за ритъма на сърцето“.

В състава остават и достатъчно по-опитни барабанисти, така че връзката между поколенията не е прекъсната. Всеки един от тях ще пресъздаде емоционално и вдъхновено шоуто  с големия 500-килограмов барабан – талисмана на групата, както и с още 40 различни видове и размери барабани и други инструменти.  YAMATO ще се опитат да напуснат стереотипния образ на традиционните тайко барабанисти и ще хвърлят мост между минало и настояще, създавайки едно модерно представление със специфична звукова и светлинна хореография.

Билетите са с цени от 20, 30 и 40 лева . За деца до 7 години входът е безплатен.

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени.