Средствата ще бъдат предоставени на ученици в неравностойно положение, за деца на учители, лекари и полицаи, изгубили живота си в първата вълна на ковид пандемията, и на Комплекс за социални услуги за деца  и семейства

Ученици от Хуманитарна гимназия „Св.св. Кирил и Методий“ и ОУ „Княз Александър I“ подредиха днес коледен благотворителен базар в Районна прокуратура. Щандовете бяха отрупани с ръчно изработени играчки, картички, украшения, сурвачки и сувенири. Базарът ще гостува два дни, след което отново се връща във фоайето на двете училища. На него има и специален щанд за продажба на книги „Спаси отчислена книга – дари надежда“.

„Благодарим за красотата, която ни представяте и се надявам гостуването да стане традиция“, каза на откриването Атанас Илиев, заместник районен прокурор.

Събраните средства ще бъдат предоставени на ученици в неравностойно положение, за деца на учители, лекари и полицаи, изгубили живота си в първата вълна на ковид пандемията и на Комплекс за социални услуги за деца  и семейства.