Концерт с участието на деца на лекари подкрепя кампанията “Най-доброто за нашите деца и онкоболни”

Ученици от три училище ще се включат в празника за Деня на детето в УМБАЛ “Свети Георги”. Във фоайето на Клиниката по детска хирургия ще се съберат малките пациенти от всички клиники на бул. „Пещерско шосе“ за 1 юни и за инициативата “Дари картичка, зарадвай едно дете!”. Деца от десетки други детски и учебни заведения са майсторили картичките специално за повода, като всяка съдържа индивидуално послание за своя получател.

Клиниката по детска хирургия е поканила възпитаниците на СУ “Черноризец Храбър”, ОУ „Екзарх Антим I”, ОУ „Райна Княгиня“, образователен център “Авигея” за концерт спектакъл, а след музикалното празненство екипът ще почерпи всички с торта и сладкиши.

Клиниката по педиатрия също е подготвила много изненади и музикални забавления за своите пациенти. На 1 юни там ще гостува вокална група “Бамбини”.

Под егидата на клиниката в същия ден на сцената на площад “Стефан Стамболов” ще се състои концерт, на който ще участват деца на лекари и ще се събират дарения за кампанията “Най-доброто за нашите деца и онкоболни”.

1 КОМЕНТАР

  1. И деца от много други училища изпратиха собственоръчно направени картички за техните връстници!

Коментарите са затворени.