cake-candles-happy-birthday-wallpaper-53ca6bd1d4b89

 

„Уча в Пловдив“ днес е рожденик – навърши една година. Равносметка няма да правим. Как да напишем отчет за едно приятелство – с вас, които ни се доверихте, а ние не ви подведохме. Не се състезаваме с никого, но вие ни поставихте на почетната стълбичка – голямо признание за нас. Благодарим ви!

Искахме да си говорим за вашите деца, за вашите ученици, за вашите учители, за вашите директори. Да си говорим за вашия ден. За нашия общ ден. Диалогът с образовани хора е истинско удоволствие!

Продължаваме с вярата, че доброто образование е в основата на всеки успех. Вие също вярвате и затова сме приятели. Човек е това, което трябва да бъде едно човешко същество чрез образование.

Ако искаме да бъдем напътствани от светлината на разума, трябва да позволим на нашите умове да бъдат смели.

Продължаваме с надеждата, че само с отговорност и смелост е възможно да променим всичко, което не ни харесва.

Борим се за вас, които сте изпълнени с отговорност и смелост. Вие също се борите. Имате подкрепата ни!

А заедно сме сериозна сила срещу глупостта.

Образованието придава на човека достойнство. Да се борим за достойнството си!

Наздраве за „Уча в Пловдив“ и приятели!

3 КОМЕНТАРА

 1. Честит рожден ден! За една година не само проходихте, но и полетяхте с мечтите и вълненията на всички хора, за които качественото образование е кауза. Благодарим Ви, че сме заедно. Продължавайте да бъдете нашето огледало и вдъхновение за доброто на децата ни!

 2. Успех на неповторимите професионалисти, които със сърце и душа работят за тази информационна институция. Бъдете здрави, хора! Само с ваша помощ имаме шанс да променим образованието в България!
  Късмет в предизивкателствата!

 3. Честит рожден ден!
  Да се множат успехите ви!
  Благодарим за доброто сътрудничество.
  ОУ “Йордан Йовков”

Коментарите са затворени.