На форум „Световно образование”, който ще се проведе утре в „Гранд хотел Пловдив”, посетителите могат да се възползват от най-добрия британски тест за избор на специалност

Представители на голям брой образователни институции пристигат утре в Пловдив за среща с ученици, студенти и кандидат-студенти в рамките на изложение “Световно образование”. Форумът ще се проведе в „Гранд хотел Пловдив „от 11 до 18 ч. в съответствие с противоепидемичните мерки.
Посетителите ще могат да се възползват и от няколко промоции за специализирани курсове и тестове за подготовка при кандидатстване в университет.

Тези, които все още не знаят какво искат да учат или имат колебания за точната за тях програма, могат да се възползват от 20% от редовната цена на MyUniChoices, най-добрия британски тест за избор на специалност.

Същата промоция важи и за интерактивния курс „Кариерен навигатор“, който предлага на учениците индивидуален план за избор, подготовка, кандидатстване и готово решение за реализация. Курсът се провежда целогодишно в два формата – присъствен, в офисите на Интеграл в цялата страна, както и онлайн, чрез удобна за учениците платформа.

Тези, които търсят качествено средно образование, могат да преминат интервю за прием на място или да получатбезплатен превод на академичната справка.