„Готика в модата” е темата, с която се представят учениците от Професионалната гимназия по кожени изделия и текстил

Тениски, декорирани с кожа и тюл, ще представят на традиционното си годишно ревю учениците от Професионалната гимназия по кожени изделия и текстил. Продукцията, изработена в часовете по практика, ще бъде презентирана пред публика на 26 април от 15.30 часа в централното фоайе на Дома на културата. Темата, по която са творили младите моделиери, е „Готика в модата”. Учениците ще влязат и в ролята на манекени, тъй като ще дефилират по червения килим с измайсторените от тях обувки, чанти, колани и други изделия.

Мотото на ревюто изложба е „Творчество от текстил и кожа”, тъй като край модния подиум ще бъдат подредени щандове с пана, ключодържатели, несесери и други аксесоари, изработени от момчетата и момичетата на гимназията. Те ще се продават на атрактивни цени, така че всеки посетител може да си тръгне и с уникат от кожа.

На събитието учениците от паралелките по фризьорство ще демонстрират уменията си на стилисти. Всички дефилиращи ученици ще са с прически и грим, направени от техните съученици, бъдещи коафьори.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.