С Ден на отворените врати ще отбележи патронния си празник СУ „Св.св. Кирил и Методий“. На 11 май от 10 до 12 часа училището ще посрещне както настоящи и бивши възпитаници, така и бъдещите първокласници, петокласници и осмокласници, родители и всеки, който желае да сподели тържествения ден.

Празникът ще започне с концерт на учениците от професия „Танцьор”. Работата на  преподавателите и учениците от професиите „Танцьор” и „Дизайнер” и ще бъде представена чрез открити уроци. Десетокласници от специалност „Рекламна графика“ ще подредят изложба и ще запознаят присъстващите с формиране на посланието във визуалните изкуства и дизайна. Всички ще имат възможност да се докоснат до работата с Adobe Photoshop – специализирана програма за обработка на дигитални изображения. Учениците от специалност „Български народни танци“ ще три хора и ръченица.

Родителите на бъдещите първокласници ще могат да се запознаят отблизо с методиката на работа на учителите от начален етап чрез открити уроци с четвъртокласници.

В двора на училището са организирани различни инициативи – учениците ще могат да влязат в ролята на градинари и да посеят растение, да рисуват на асфалт, да видят изложба и демонстрация на Лего роботи и да си направят фотосесия на открито с различни аксесоари и облекла.

Гостите ще имат възможността да се потопят в училищната атмосфера чрез опознавателна разходка.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.