При други обстоятелства днес щяхме да проведем шествие, но се надявам и това да се случи в най-близко бъдеще, каза директорът Сашка Кръстева, която изпрати виртуален поздрав към учениците и екипа си

Без шествие, без цветя и балони и без тържествен концерт мина днешният юбилей на СУ „Пейо Яворов”. Това съвсем не значи, че училището не отбеляза своята 110-годишнина, която в други обстоятелства трябваше да бъде чествана с дълго подготвяна поредица от празнични събития. Директорът Сашка Кръстева изпрати виртуален поздрав към учениците и екипа си:

„Това е Ден на почит и признателност към онези ентусиасти, поставили началото, вградили в темелите на 110-годишното ни училище мечти и надежди. 110 години история са повод за самочувствие и равносметка. С гордост можем да заявим, че през последното десетилетие училището непрестанно издига и утвърждава своя авторитет благодарение на всеотдайния труд  и високия професионализъм на ръководството, учителите и учениците, които неуморно градят престижа на нашето училище. В днешния ден, при други обстоятелства, щяхме да пътуваме и да празнуваме, но днес ще учим, очаквайки този ден в близко бъдеще, когато ще бъде безопасно за всички. Честит празник и смело напред към бъдещето!”

Кръстева разказа, че всички материали и сувенири за юбилея са готови, но непредвидените обстоятелства отлагат честването за неопределено време. Тя благодари за активността на учениците във виртуалните класни стаи и не скри, че най-големят подарък за годишнината ще бъде да види училището пълно възможно най-скоро.

1 КОМЕНТАР

  1. Честит юбилей, колеги!
    За мен беше чест да бъда част от този колектив! Бъдете здрави, все така иновативни и вдъхновени!

Коментарите са затворени.