Директорът Елена Александрова отличава участниците в конкурсите по повод юбилея.

„Всички разбрахме колко е хубаво да сме заедно в класната стая“, каза в обръщението си по повод 51-та годишнина директорът Елена Александрова

С виртуално тържество отбелязва 51-та годишнина от основаването си днес СУ “Никола Вапцаров”. Извънредната епидемична ситуация и обучението от разстояние в електронна среда за всички ученици наложи празникът да се чества онлайн с изпълнения на таланти от различни класове, качени в You Tube канала на училището.

„Днешният празник е различен от всички досега – дигитален, дистанционен, тъжен. Тази година ни даде много – научихме се да учим в облака, да създаваме електронни уроци, но и ни показа колко са важни непосредствените човешки контакти. Всички разбрахме колко е хубаво да сме заедно в класната стая, да можем да се прегърнем, да се смеем, а дори и да поплачем“, каза в обръщението си директорът Елена Александрова. И пожела на колегите и учениците на следващия патронен празник да рецитират заедно “Вяра” – “…..че  утре ще бъде живота по-хубав, живота по-мъдър!…..”