Преподаватели с опит в сферата на обществено-политическите процеси и националната сигурност от ПУ ще участват в работата на ресорните комисии в администрацията

Студенти от специалностите „Политология“ и „Национална сигурност“ ще стажуват в областната администрация през новата учебната 2020-2021 година. Това  бе договорено на среща между областния управител Дани Каназирева и представители на катедра „Политически науки и национална сигурност“ на Пловдивския университет. Експерти от администрацията ще бъдат гост-лектори в бакалавърските и магистърските програми на двете специалности.

На срещата бе обсъдена и възможността преподаватели с опит в сферата на обществено-политическите и административните процеси и националната сигурност да  вземат участие в работата на ресорните комисии и съвети в областната администрация.

От страна на университета в срещата взеха участие проф. д.н. Николай Николов,  гл. ас. д-р Даниела Пастармаджиева и гл. ас. д-р Пеньо Георгиев. Преподавателите  посочиха, че интересът тази година към двете специалности е бил голям и местата са запълнени, като за специалността „национална сигурност“ желаещите са били четири пъти повече от обявените места.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.