НБ „Иван Вазов“ номинира шестима претенденти за наградата, която се връчва по повод Деня на будителите

Слава Цилкова от сопотското СУ „Иван Вазов“ е училищен библиотекар на годината. По повод Деня на будителите отдел „Методичен“ на НБ „Иван Вазов“ връчи приза за най-добър училищен библиотекар, като този път статуетката отиде в Сопот.

След като благодари за признанието на директора Димитър Минев, тя не скри трудностите, с които е съпроводена дейността й, тъй като в училището учат деца от малцинствен произход и ученици със специални образователни потребности, за които четенето не е приоритет.

За наградата бяха номинирани шестима библиотечни специалисти: Венета Обрешкова от библиотеката при ПГ по хранителни технологии и техника; Виктория Филипова – ПГ по архитектура, строителство и геодезия; Галина Кривчева – ЕГ „Иван Вазов“; Дона Иванова – Хуманитарна гимназия „Св. св. Кирил и Методий“; Слава Цилкова – СУ „Иван Вазов“ – Сопот.

Методистът в НБ „Иван Вазов“ Таня Пилева, която отговаря и за училищните библиотеки в област Пловдив, връчи грамоти на всеки от номинираните, както и книги за училищната му библиотека.

 

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.