Грамота за цялостна политика за развитие на извънучилищната дейност грабна Общински детски комплекс, плакети за ръководители на “Бамбини”

АЗЗ И МИТКО

Грамоти за ефективна и качествена извънкласна дейност получиха на церемония в Министерството на образованието и науката старши учителите от Общински детски комплекс в Пловдив Снежана Донева и Димитър Донев.  В навечерието на 24 Май в бяха връчени наградите на призьорите, участници в IX Конкурс за специалисти, работещи в извънучилищни дейности, който се проведе под патронажа на вицепремиера и министър на образованието и науката Меглена Кунева.

Грета Ганчева, директор на дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” в МОН, и председател на конкурсната комисия поздрави наградените директори и учители, както и организаторите от Международната фестивална програма „Приятели на България”.  Тя връчи наградата и грамотите на ръководителите на вокална група „Бамбини” – Снежана и Добромир  с поздрав за професионализма и иновативността на младите педагозите, кактои за  постигнатите успехи на малките им възпитаници.

Снежана Донева е музикален педагог, а Димитър Донев – корепетитор и бяха удостоени с първа награда, грамота и плакет от фестивална програма „Приятели на България“ за участието им в практическата част на конкурса, в която те на практика показали работата си с децата.

Грамота за отлично представяне в „Ден на таланта“ получиха и възпитаниците на Снежана и Димитър, които  са многократни носители на престижни награди от различни национални и конкурсни форуми. Последното им участие в Национален конкурс „Петнадесет лалета“  им донесе първо място в категорията за вокални формации -първа възрастова група.

Вокалната група е участвала и в моноспектаклите на големия актьор Камен Донев „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“.

Грамота за цялостна политика за развитие на извънучилищната дейност грабна Общински детски комплекс-Пловдив.