Изискването към кандидатите за ателието в Стария Пловдив е да владеят английски на разговорно ниво

Креативни млади хора за асистенти търси Ретро фото „Олд Пловдив”:

Имаме нужда от човек, който да ни помогне през идния забързан туристически сезон от месец март до месец септември. Но сме сигурни, че толкова ще ти хареса, че ще пожелаеш да останеш и след това! Ела и допълни богатата атмосфера на Стария град, създай летни спомени, които ще помниш завинаги! Работата с нас ще те дари с много опит, който можеш да приложиш в най-различни области в бъдеще! Ще имаш свободата да изразяваш себе си, докато се учиш на професионализъм!

Ако си момиче, което обича да се среща с хора от цял свят, да работи в артистична и динамична среда, където никога няма да скучае, може би ти си новата ни колежка!

Задължителните условия са усмивка на лице, говорим английски, общителност и усет за красивото. Работата ще бъде съобразена с учебните ти задължения, защото ние ценим, както оригиналността, така и интелекта.

Обади ни се на: 0888637809, разгледай ни във Фейсбук: www.facebook.com/retrophotoplovdiv, тук:  https://retrophotoplovdiv.com/ или тук: www.instagram.com/retro_photo_old_plovdiv/

Дали ще ни пишеш или ще ни се обадиш, зависи от теб!

Ние сме атракция № 1 в най големия световен туристически портал tripadvisor  с повече от 180 мнения на хора от целият свят. Може да ни видите тук   http://bit.ly/1scasa2

Мейл: oldplovdivphoto@gmail.com