Отново гласуваха доверие и на председателя Диян Стаматов, който ще повтори мандата си

Директори от Пловдивско бяха преизбрани в Управителния съвет на Съюза на работодателите в системата на народната просвета. Днес се проведе общото събрание на организацията и бе избран новият Управителен съвет. Членовете на най-голямата структура на директори и заместник-директори гласува отново доверие на председателя Диян Стаматов, който ще повтори мандата си.

Доверие за трети мандат в главния орган за вземане на решения получиха също Катерина Василева – директор на пловдивското ОУ „Екзарх Антим I“, и Красимира Благоева – директор на ОУ „Васил Левски“ в село Караджово, община Садово. Преизбрана бе и Маня Върбанова – директор на ДГ „Майчина грижа“ в Пловдив, за която това ще е втори мандат в УС.

„Благодарим на колегите за доверието. Продължаваме заедно“, бе първият коментир на Катя Василева“, а Красимира Благоева добави: „Искрено вярвам, че достойно ще отстояваме позициите на ръководителите на образователни институции, които ни гласуваха доверие и надежда“. Маня Върбанова заяви: „Доказахме, че сме екип и се надявам да продължаваме да оправдаваме доверието“.

И трите са издигнати като кандидати от всички общински организации от област Пловдив.