Почетния знак на район „Източен“ и поздравителен адрес получи днес директорът на ДГ“Биляна“ Тотка  Ламбрева. Отличието бе връчено на специална церемония в районната администрация от кмета Иван Стоянов по повод нейното пенсиониране.

„Преодоляхте много трудности, но винаги професионално решавахте всеки възникнал проблем и поставяхте на първо място интереса на децата. Създали сте прекрасен екип и това е видно от многобройните положителни отзиви на родителската общност“,- се казва в поздравителния адрес на районния кмет.  Той допълни приветствието си с пожелание за здраве, щастливи дни и допълни, че госпожа Ламбрева е винаги добре дошла, защото остава част от образователното семейство в гилдията.

Тотка Ламбрева, която ръководи детската градина в продължение на 20 години, благодари за високото отличие и допълни, че те са били най-хубавите в професионалната й кариера.

В детската градина активно се работи в областта на изобразителното  изкуство, а в последните три години  тя беше част от големия  образователен проект „Растем заедно“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, реализиран  от районната администрация.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.