Стаите на всички групи са с нови интериорни решения по проект на фондация „Light Source Charity“

„Постигаме чудесни резултати“, „Щастливи сме заедно“, „Имаме весели приятели“ – тези и други позитивни послания и тематични тапети с приказни герои посрещат малчуганите от детска градина „Снежанка“. Стаите на всички групи са преобразени с нови интериорни решения по проект “Обичам моето училище“ на фондация „Light Source Charity“. Идеята е да изгради среда, в която детето да се чувства спокойно и комфортно, вдъхновяващите изображения да го насърчат да търсят  нови  знания, да вярва и да следва мечтите си.

Днес изпълнителният директор Артър Спърлинг гостува на детското заведение, за да поздрави хлапетата, които го посрещнаха с песен.

“Трябва да продължавате да мечтаете и да вярвате в мечтите си. Ако вярвате, че те ще се сбъднат, гарантирано е, че ще станат реалност”, увери децата Стърлинг. Основният двигател на инициативата Албена Спърлинг, която влезе и в ролята на преводач и анкетьор за това как хлапетата виждат себе си като пораснат. Отговорите варираха от футболист и лекар, до балерина, полицайка и зъболекар.