Рисунката на Владимир Димитров от ОУ „Васил Петлешков“ му донесе голямата награда в националната надпревара

Пловдивски шестокласник спечели първо място на националния конкурс за рисунка „Аз и моето полицейско управление“ , за който бяха изпратени 87 творби от цялата страна. Журито е определило голямата награда да бъде присъдена на Владимир Димитров от 6 „б“ на ОУ „Васил Петлешков“.  Конкурсът е част от Националната програма „Детско полицейско управление“, която се реализира от 2016 г. насам.

Церемонията по награждаване се състоя в Националния дворец на децата, на която присъстваха зам.-министрите на вътрешните работи и на образованието и науката – Милко Бернер и Петър Николов, главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов, директорът на ГДНП гл. комисар Христо Терзийски.

На 17. декември в НДК ще се проведе годишната церемония „Полицай на годината“, на която Владимир е поканен и на която ще бъде отново отличен. Неговата рисунка, заедно с всички останали творби, ще бъдат разпродадени на благотворителен търг. Събраните средства ще отидат за Националната благотворителна кампания в подкрепа на децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР.

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.