„Купи и дари в условията на пандемия” подкрепя хора с храна и лекарства

Интеракт клуб Пловдив – Филипопол, съвместно с Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Ротаракт клуб Пловдив, Ротари клуб Пловдив – Филипопол, Инър Уийл клуб Пловдив и доброволно формироване Пловдив 112, организира кампанията “Купи и дари в условиянапандемия”.

Инициативата има за цел да помогне на семейства, изгубили работата и доходите си, заради кризата с COVID -19. Те ще получат пакети с продукти от първа необходимост – храна, пелени за деца, лекарства.

Списъкът с хора, изпаднали в затруднение, продължава дарасте и за трета поредна седмица над 30 семейства бяха зарадвани, разказват младежите от клубовете. Редом с тях е  доброволно формирование Пловдив 112, чиито членове съдействат съответните продукти да достигнат до всички. Продуктите се осигуряват благодарение на дарители, които предостовят средства за закупуване на нужното за семействата. Интерактклуб Пловдив – Филипопол кандидатства и за финансиране по фонд “Обединенисрещу COVID – 19” на Фондация “АмериказаБългария”. Всеки, който желае и има възможност, може да попълни формата за дарители и да помогне кампанията да продължи до края на извънредното положение.

Линккъмформатазадарители: https://forms.gle/FG9fG7rGvUc9HCi68

“Купи и дари” се провежда ежегодно от младежките клубове в Пловдив. Акцията е свързана със закупуване на доброволен принцип на различни видове храни в голяма верига супермаркети. Храните се разпределят между семейства в нужда от Пловдивска област.Тази година, поради невъзможността това да се случи и поради факта, че множество семейства останаха без обичайните си доходи, заради кризата с COVID – 19, кампанията бе адаптирана към новите обстоятелства.

 

 

ПУБЛИКУВАЙ КОМЕНТАР

Моля въведете вашият коментар!
Моля въведете вашето име тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.