Началната педагожка Надежда Стамова беше диригент на партито , децата

Да сънуваш приказни сънища, си пожелаваха едно на друго децата, докато танцуват

 

В партито се включи и директорът Радка Гъркова
Директорът Радка Гъркова беше диригент на партито, което е елемент от програмата “Къщичка на здравето”.
Щуро пижамено парти си спретнаха децата от ЦДГ “Мирослава” днес по обяд. 6-годишните момчета и момичета от подготвителна група облякоха най-красивите си дрешки за спане, но вместо в леглата, се оказаха във физкултурния салон. По традиция всеки петък малчуганите от забавачката сами предлагат как искат да се забавляват и специално се подготвят от предишната вечер вкъщи. За да са по-атрактивни и забавни, мъниците съвсем не сложиха пижамките, които обичайно обличат всеки ден по обяд, а се появиха в нови с изрисувани Костенурки Нинджа, Батман и Спайдърмен, принцеси и русалки.
Диригенти на празника се оказаха предучилищната педагожка Надежда Стамова, която се появи в синя сатенена пижама, и директорът Радка Гъркова, решена в тъмносиньо и циклама. Хванати за ръце в кръг, момчетата и момичетата си пожелаваха един на друг най-приказните сънища и разказаха какво най-често сънуват. След което лудяха наволя в ритъма на популярни попхитове.
Началната педагожка  Надежда Стамова беше диригент на партито , децата
Предучилищната педагожка  Надежда Стамова  също се включи в забавлението на децата, преобразени като Батман, Костенурките Нинджи и Спайдърмен                                                                                     Снимки на “Уча в Пловдив”

 

“През зимните месеци излизаме по-малко навън, затова се стараем да осигуряваме нетрадиционни развлечения за децата. Пижаменото парти е елемент от проекта “Къщичка на здравето”, който реализираме с подготвителна група. Формираме умения не само за здравословно хранене, а и как да се приготвяме за сън. Прожектираме образователни филми за разликата между момичето и момчето, което всъщност е първи урок по полова култура”, обясни Гъркова.
Родителите също се включват в проекта, като изработили заедно с децата фигури от плодове и зеленчуци.