DSCF4603

 

Обожава розовото, затова по наша идея преобразихме заведението в този цвят, разказват учителите от екипа на ЦДГ “8 март”, които изпратиха с шумно и горещо парти своя дългогодишен директор в заслужена почивка. От 16 години Варвара Балтарова е начело на детската градина, но решила, че вече е време да се пенсионира. И, както си му е редът в такива случаи, събра колегите си на купон. Освен, че я отрупаха с купища цветя, в картичките с пожелания те са категорични, че: “…за пенсия съвсем не ти е време, стягай куфари и чанти – чакат те курорти ресторанти”. Затова решили за “довиждане” да я пратят на екскурзия в Неапол.

Безкрайно ни е тъжно, че се разделяме. Тя е жена с голямо сърце, най-добрият човек, когото познаваме, споделиха колегите на Варчето, както обичат галено да я наричат. Намирала общ език с всеки не деляла хората на “свои” и “чужди”, затова в забавачката липсвали каквито и да е скандали. Даже синдикатите, които обичайно са недоволни от шефовете, нямали претенции.

Музика до полунощ, отрупани маси и танци до припадък белязаха изпращането на директорката, чиято усмивка не слиза от лицето.