Наградиха победителите във фотоконкурса на район „Централен”

fotokonkurs_nagradi-2

Призьорите от ученическия фотоконкурс „Улови мига на доброто” бяха отличени днес от кмета на район „Централен” Георги Стаменов. Надпреварата се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и за пета поредна година е част от програмата й за превенция на насилието и агресията.

Във възрастовата група до 7 клас първа награда спечели седмокласникът Михаил Маринчешки от СУ „Никола Й. Вапцаров”. На второ място се класира Виктория Уручева от ОУ „Княз Александър I”, на трето – Александра Атанасова от 6 клас на  СУ „Паисий Хилендарски”.

Първа награда във възрастова група 8-12 клас грабнаха Силвия Каванозова и Мирослава Павлова от 9 клас на Национална търговска гимназия. Давид Митев от Професионална гимназия по електротехника и електроника  се класира втори,  а трети остана Петър Стайков от 12 клас на Професионалната гимназия по битова техника.

Победителите получиха  ваучери на стойност 80, 60 и 40 лева от магазин за спортни стоки. Комисията раздаде и поощрителни награди – ваучери за 20 лева на още 11 участници, чийто снимки са показани в изложба в сградата на район „Централен”.

Извън класирането кметът на района връчи поощрителна грамота за участие на шестгодишния Теодор Тилев  с пожелание да продължава да улавя миговете на доброто и да сбъдне мечтата си да стане известен фотограф.